Woningbouw

Comfort in een unit

Praktische designs 

Smaak en praktisch nut zijn de belangrijkste vereisten bij het ontwerpen voor wooncomplexen en studentenhuisvesting. Smaak, omdat iedereen graag in een mooie, ontspannen omgeving leeft die gemoedsrust biedt. Praktisch nut, omdat iedereen gelukkiger is in omgevingen die functioneel en gemakkelijk te beheren zijn.

Prefab badkamers zijn een innovatieve en efficiënte oplossing voor hotels die hun gasten een hoogwaardige ervaring willen bieden. Deze badkamers worden in een fabriek volledig gebouwd en afgewerkt, waarna ze als een compleet pakket naar de locatie van het hotel worden getransporteerd. Hier worden ze snel en eenvoudig geïnstalleerd, wat resulteert in een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing.

Slimme prefab badkamer designs

Onze prefab badkamerontwerpen bieden een ideale mix van comfort, welzijn, uitstraling en duurzaamheid voor investeerders, ontwerpers, aannemers en, bovenal, eindgebruikers. De prefab badkamers vereenvoudigen het bouwproces op locatie en verminderen de totale projectkosten aanzienlijk, zonder de verbeeldingskracht van de architect te beperken. Ze zijn eenvoudig te installeren, worden op tijd geleverd en bieden tal van voordelen voor projectbeheer.

Eenvoudige installatie

Het installeren van een prefab badkamer is een stuk sneller dan het bouwen van een traditionele badkamer. Dit komt doordat alle onderdelen, van sanitair tot tegels en verlichting, al zijn gemonteerd voordat de badkamer de fabriek verlaat. Hierdoor kunnen installateurs de badkamer in een fractie van de tijd plaatsen, wat leidt tot minder overlast op de bouw. Dit is vooral voordelig bij grootschalige woningbouwprojecten waar efficiëntie en snelheid cruciaal zijn.

Klaar om slimmer te bouwen?

Onze medewerkers staan voor je klaar om mee te denken in jouw project.

×

Direct chatten?

Stel je vraag aan onze klantenservice.

× Direct chatten?