Maatwerk

Badkamerontwerp draait om details

Flexibiliteit in ontwerp

Een modulaire aanpak zorgt ervoor dat aan elke eis van ontwikkelaars en ontwerpers met grote precisie wordt voldaan, wat de bouwtijd aanzienlijk versnelt.

Een modulaire oplossing zorgt ervoor dat aan alle eisen van investeerders en ontwerpers met precisie kan worden voldaan. Modulaire badkamerontwerpen bieden complete, verfijnde natte cellen die naadloos aansluiten bij de ontwerptalen van hotels, spa’s, woningen en meer. De combinatie van massaproductie van de modules met een vakkundige afwerking biedt een winnende formule die elke creatieve uitdaging aankan. Het is bijna niet te geloven dat deze badkamers in massa worden geproduceerd.

Ons team kan, afhankelijk van het ontwerp en de behoeften van de eindgebruikers, investeerders, ontwerpers en aannemers ondersteunen bij de verschillende stappen van het ontwerpproces. Dit omvat de keuze van materialen en afwerkingen. We maken 3D-tekeningen, leveren materiaalsamples en produceren een voorbeeldbadkamer.

Je kunt alles aanpassen in de badkamer.

Alle interieurafwerkingen kunnen volledig naar wens worden aangepast, van tegels en sanitair tot accessoires.

Wij voldoen aan alle eisen van eindgebruikers en ontwerpers: wij hebben prefab badkamers gerealiseerd voor hotels, studentenhuisvesting, recreatiewoningen en wooncomplexen.

Wat wordt er geleverd op de bouw?

Een modulaire badkamer van Prebas wordt volledig afgewerkt en uitgerust op de locatie geleverd. De badkamer is al voorzien van de nodige aansluitingen voor de loodgieter en elektricien, zodat deze direct kan worden geïnstalleerd.

Naast maximale ontwerpflexibiliteit bieden deze badkamers ook andere belangrijke voordelen voor de bouwplaats:

  • Het halen van deadlines
  • Blijven binnen het budget 
  • Slechts één aanspreekpunt
  • Gegarandeerde kwaliteit van begin tot eind

Gespecialiseerd in prefab sanitaire ruimtes

Als team zijn we gefocust op het leveren van kwalitatieve prefab badkamers. Het succes van de innovatieve bouwmethode is afhankelijk van een goede voorbereiding. Samen met alle stakeholders doorlopen we een proces waarmee een soepele integratie wordt gegarandeerd.

1500

Badkamers per jaar

Ontwerpen

7

Jaar garantie

Wij bouwen voor

Hotels

Zorg

Woningbouw

Studentenwoningen

Hotels

Bij hotels ligt de nadruk op een ontwerp dat zowel praktisch als onvergetelijk is. Ons interne team werkt nauw samen met de architect en investeerder om een verfijnde en exclusieve badkamer te creëren die tijd bespaart op de bouw. Wij ontwikkelen en vervaardigen prefab badkamers met de toekomstige hotelgasten in gedachten.

Woningbouw

In de woningbouw focussen we ons op een comfortabele badkamer, die tevens optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. De badkamers worden vervaardigd met materialen die een lange levensduur beloven en kostenefficiënt zijn. 

Ziekenhuizen & Zorgwoningen

In deze sector draait alles om een hygiënische, onderhoudsarme en kwalitatieve badkamers. De badkamerunit moet veilig zijn voor gebruik door de bewoner en verzorger. 

Studentenwoningen

We halen zoveel mogelijk uit de beschikbare ruimte met slimme en functionele designs. Dit doen we door optimaal gebruik te maken van de compacte ruimte, zonder in te boeten op een comfortabele beweegruimte.

Klaar om slimmer te bouwen?

Onze medewerkers staan voor je klaar om mee te denken in jouw project.

×

Direct chatten?

Stel je vraag aan onze klantenservice.

× Direct chatten?