Over ons

Moeiteloos bouwen met prefab

Innovatie in badkamers

Wij zijn jouw specialist in prefab badkamers. Als onderdeel van de Stamhuis Groep, een gerenommeerd familiebedrijf met diepe wortels in Utrecht, combineren wij traditionele waarden met innovatieve bouwoplossingen. Sinds onze oprichting hebben wij ons gewijd aan het leveren van hoogwaardige prefab badkamers, ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn.

Gespecialiseerd in prefab sanitaire ruimtes

Als team zijn we gefocust op het leveren van kwalitatieve prefab badkamers. Het succes van de innovatieve bouwmethode is afhankelijk van een goede voorbereiding. Samen met alle stakeholders doorlopen we een proces waarmee een soepele integratie wordt gegarandeerd.

1500

Badkamers per jaar

Ontwerpen

7

Jaar garantie

Kwalitatieve badkamerunits

  • Maatwerk: Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten: we bieden complete oplossingen op maat. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden door elke fase van het project, van ontwerp en productie tot levering en installatie.
  • Familiebedrijf: Onze verbinding met de Stamhuis Groep biedt ons niet alleen stabiliteit en een solide basis, maar ook de mogelijkheid om te profiteren van decennia aan ervaring en expertise in de bouwsector. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan vertrouwen, kwaliteit en langdurige relaties met onze klanten en partners.
  • Innovatie: Wij geloven in de kracht van innovatie en efficiëntie. Onze prefab badkamers worden in een gecontroleerde productieomgeving vervaardigd, wat resulteert in een snellere en nauwkeurigere installatie ter plaatse. Dit betekent minder overlast voor onze klanten en een aanzienlijke tijdsbesparing op bouwprojecten.
  • Kwaliteit: Onze badkamerunits worden geleverd met een garantie op de waterdichtheid en structurele integriteit gedurende 7 jaar na oplevering. Iedere badkamer wordt geproduceerd op basis van de meest recente kwaliteitsnormen binnen de bouw.

Klaar om slimmer te bouwen?

Onze medewerkers staan voor je klaar om mee te denken in jouw project.

×

Direct chatten?

Stel je vraag aan onze klantenservice.

× Direct chatten?